Kao moderna elektroinženjerska tvrtka, aktivno sudjelujemo u evoluciji pametnih tvornica

Kao moderna elektroinženjerska tvrtka, aktivno sudjelujemo u evoluciji pametnih tvornica i bešavnoj integraciji svih električnih instalacija s raznim industrijskim sustavima.

Naša rješenja za industriju su međuoperativna, robusna i pouzdana.

Multidisciplinarni timovi

Naši profesionalci navikli su djelovati u multidisciplinarnim timovima koji optimiziraju energetske performanse tvorničkih zdanja, kao i svu pripadajuću električnu opremu.

Najsuvremeniji inženjerski software

Korištenjem najmodernijih sofisticiranih inženjerskih softwarea kao što su E-plan i BIM, u mogućnosti smo isporučiti dubinsku analizu konstrukcije i troškova svih elemenata električnih instalacijama, zajedno s njihovom finalnom i optimiziranom integracijom u pametne tvornice.

Elektrika 4.0: svestrana, agilna i robusna elektroinženjerska rješenja

Dok Internet Stvari transformira industrijski menadžment, održavanje i produktivnost, mi se brinemo da sva industrijska postrojenja imaju pristup Elektrici 4.0.

Kad je riječ o električnim instalacijama, moderne tvornice i postrojenja moraju biti agilni. Jedino tako mogu brzo proizvesti manje ili prilagođene serije proizvoda ili pak isporučiti niz različitih proizvoda s jedne proizvodne linije.

Naša rješenja omogućuju da se alati i strojevi brzo prenamijene, ožiče i spoje. Ovo garantira neprekinutu, tzv. „lean“ ili „vitku“ proizvodnju, u kojoj nema viškova, manjkova i zastoja. Isto se donosi na održavanje električnih sustava i strojeva u industrijskim pogonima. Elektrika 4.0 smanjuje vrijeme mirovanja strojeva, omogućujući inženjerima da zamijene ili poprave strojeve u kratkom vremenu, uz znatno manje troškove.