Ova Pravila o privatnosti postala su važeća od 25. studenog 2022.

O NAMA

Elektro Klima Projekt doo, Smiljanićeva 2, 21000 Split, Hrvatska, PDV ID: HR95782162509
U slučaju da imate pitanja, obratite nam se na ekp@ekp.hr

PRIKUPLJANJE I KORIŠTENJE PODATAKA

Vaši se podaci prikupljaju i pohranjuju kako bi se:
– obraditi vaše zahtjeve i upite
– kako bismo ispunili svoje zakonske obveze
– radi ispunjenja bilo koje svrhe ili aktivnosti koja je navedena na mjestu i u trenutku prikupljanja gore navedenih podataka

Ne prikupljamo osjetljive podatke.

KOJI SE PODACI PRIKUPLJAJU?

Vaše podatke prikupljamo kada nas kontaktirate putem kontakt forme ili nam pošaljete e-mail. Svi se podaci prikupljaju na temelju dogovora.
Podaci navedeni u ovoj Politici privatnosti obuhvaćaju sve osobne podatke koji su relevantni za nas, kao što su ime i adresa e-pošte.
Prikupljamo podatke o tome kako koristite našu web stranicu. Za nas je važno znati koje informacije tražite, a koje smatrate nevažnim ili beskorisnim. Također, važno nam je znati jeste li se s lakoćom kretali našom web stranicom i jeste li pronašli sve što ste tražili. To je zato što želimo saznati jesmo li sve predstavili na lako razumljiv način. Potonje se postiže korištenjem kolačića. Sve informacije vezane uz kolačiće možete pronaći u našim Politikama o kolačićima.

KAKO KORISTIMO VAŠE PODATKE?

Vaši podaci se koriste kako bismo odgovorili na vaše zahtjeve i upite. Proslijedit ćemo ga kooperantima u slučaju da je potrebno izvršiti vašu narudžbu. zahtjev ili upit. O tome ćete biti obaviješteni.

KAKO I ZA ŠTO KORISTIMO VAŠE PODATKE?

Potrebni su nam vaši podaci kako bismo mogli komunicirati s vama. Vaša će poruka biti pohranjena godinu dana.
Ako imate pitanja u vezi s ovim točkama ili imate pitanje o korištenju podataka, obratite nam se.

ODAKLE NAM VAŠI PODACI?

Vaše podatke prikupljamo kada ih dostavite ispunjavanjem i slanjem kontakt forme, kada nas izravno kontaktirate ili kada ovlastite nekoga da nam pošalje vaše podatke. Ako ste mlađi od 16 godina, svoje podatke možete dostaviti samo uz pismenu suglasnost roditelja ili skrbnika. Vaše podatke možemo prikupljati putem kolačića koji se koriste na našoj web stranici.

ZAKONSKE OBVEZE

Neki od vaših podataka moraju biti obrađeni u skladu sa zakonskim obvezama. Ove skupine podataka obrađivati će se sukladno zakonima Republike Hrvatske.

Naša je zakonska obveza proslijediti vaše podatke nadležnim pravosudnim tijelima i tijelima izvršne vlasti ako to zahtijevaju na zakonskoj osnovi.
Svi podaci koje dostavljate moraju biti potpuni i točni. Njihovim slanjem potvrđujete da nam dajete dopuštenje da vas kontaktiramo u slučaju da moramo potvrditi vaš identitet.

KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

Registri podataka koji su zakonski obvezujući čuvat će se do isteka zakonske obveze.
Svi ostali podaci čuvaju se godinu dana nakon slanja.
Ako nam dopustite da vam šaljemo poruke promotivne prirode, to ćemo činiti sve dok nam ne date do znanja da ih više ne želite primati.

KOJI SE PODACI DIJELE?

Ne dijelimo vaše podatke.

GDJE ČUVAMO VAŠE PODATKE?

Svi vaši podaci čuvaju se unutar EU. Vaše podatke ne prenosimo u treće zemlje. Ako se pojavi takva potreba, prijenos će se izvršiti u skladu s GDPR-om.

KOJA SU VAŠA PRAVA?

Vaša prava propisana su GDPR-om.
Pravo na pristup – uvijek nas možete kontaktirati kako biste pristupili svojim podacima.
Ispravak – Kao i vi, i mi želimo da vaši podaci budu točni. Ako primijetite grešku, kontaktirajte nas
Brisanje – Na vaš zahtjev, moramo omogućiti brisanje vaših podataka.
Ograničenja – ako to želite, zamrznut ćemo obradu vaših podataka, na temelju opravdanih razloga.
Prijenos podataka – možete zatražiti prijenos svojih podataka trećim stranama.
Prigovor – možete podnijeti prigovor u slučaju da obrađujemo podatke na temelju legitimnog interesa ili ako obrađujemo podatke prikupljene od trećih strana. Imajte na umu da u takvim slučajevima imamo pravo na to, na temelju legitimnog interesa ili zakonskih obveza. Imate pravo na prigovor kada obrađujemo podatke u kontekstu izravnog marketinga.
Privola – kada obrađujemo podatke na temelju vašeg pristanka, imate pravo opozvati svoj pristanak.
U slučaju da imate pitanja o načinu ostvarivanja gore navedenih prava, obratite nam se.

NAŠE E-PORUKE VAMA?

Poslat ćemo vam e-mail samo kao odgovor na vaš upit ili zahtjev.

ŠTO ZAPRAVO ANALIZIRAMO I KAKO PRATIMO KORIŠTENJE WEB STRANICE?

Naša web stranica koristi kolačiće. Sve podatke o kolačićima i načinu njihovog isključivanja možete pronaći u našoj Politici kolačića.

JESU LI VAŠI PODACI SIGURNI?

Prijenos informacija putem interneta nikada nije potpuno siguran. Nakon što primimo vaše podatke, učinit ćemo sve što je u našoj moći da zaštitimo vaše podatke.

ŠTO JE S POVEZNICAMA NA DRUGE WEB-MJESTA?

Naša web stranica i drugi materijali mogu sadržavati poveznice na web stranice trećih strana. Nismo odgovorni za sadržaj ili funkcionalnost tih stranica.