Jedan od najvažnijih oblika društveno dogovornog poslovanja (DOP) je korištenje obnovljive energije. Vaša tvrtka, institucija ili tijelo lokalne samouprave sada je u poziciji da postane jedna od lidera u primjeni „zelene“ energije.

 Kombiniranjem do optimalnih rezultata

Naša pametna energetska rješenja omogućuju vam da kombinirate solarne panele, solarne sustave grijanja ili male vjetrene turbine s najsuvremenijim sustavima za pohranu. Primjerice, solarne elektrane omogućuju vam da proizvodite električnu energiju čak i tijekom oblačnih dana. Tako dobivenu energiju možete pohraniti u specijalnim baterijama te ju upotrijebiti po noći, ili neki drugi dan.

Štedljivo, efikasno i atraktivno

Osim diskretnih solarnih panela ili solarnih „crijepova“, solari se mogu projektirati tako da tvore hlad na parkingu. Ukoliko ih pritom spojite na punjače za električna i hibridna vozila, dobit ćete rješenje koje je ne samo financijski isplativo, već i estetski atraktivno. U slučaju da već koristite sustave temeljene na obnovljivim izvorima energije, možemo ga unaprijediti ugrađivanjem baterije za pohranu, s očitim višestrukim dobrobitima.

Visoka tehnologija koja traži malo održavanja

Energetski sustavi koji koriste obnovljive izvore proizvod su najmodernije tehnologije, pa ipak zahtijevaju malo brige oko održavanja. Primjerice, solarni paneli projektirani su tako da se sami čiste, uz propisane servise i kontrole koji su raspoređeni tijekom višegodišnjih namjesto jednogodišnjeg perioda kao što jer slučaj kod klasičnih energetskih sustava.