Volimo plug&play zgrade

Specijalizirani smo za sveobuhvatne elektroinženjerske sustave koji korisnicima omogućuju plug&play iskustvo. Bilo da renovirate ili gradite od temelja, bez obzira da li je riječ o stanu, kući, apartmanu, rezidencijalnoj vili i javnom zdanju - mi ćemo elektrificirati vaš projekt, bez obzira na njegovu veličinu. Pobrinut ćemo se da vaše putovanje od prve projektne skice do trenutka kada pritisnete prvi prekidač bude bezbrižno i brzo.

 

Zaboravite papirologiju

Preuzet ćemo sav teret papirologije na sebe te vas opremiti svim potrebnim studijama, dozvolama i certifikatima. Kadgod i u kojoj god fazi i je potrebno, koordinirat ćemo provedbu vašeg projekta s nadležnim tijelima i HEP-om. Želite li iskoristiti sredstva nekog od energetskih fondova, naši stručnjaci su vam na raspolaganju.

Struja izvana i iznutra

Što sve radimo? Povezivanje sa srednjenaponskim i niskonaponskim mrežama, instalacija razvodnih ploča,  fotonaponske elektrane, rasvjetni sustavi, pričuvni električni sustavi i sustavi za slučaj opasnosti, zaštita od strujnog udara i munja, sigurnosni i vatrodojavni sustavi, stopostotna prilagodba i automatizacija električnih instalacija u bilo kojem tipu zgrade. Naša ekspertiza pokriva cjelokupni opseg električnih instalacija, u zgradi i oko nje. Ukratko, elektrificirat ćemo vašu zgradu od početka do kraja!

Jednostavno, efikasno, štedljivo

 

Na kraju krajeva, svatko želi imati električne instalacije koje rade glatko, koje umjesto problema donose komfor, istovremeno štedeći novac i energiju. Zato smo tu. Osim što izrađujemo svu potrebnu pripremu i dokumentaciju, kao specijalisti za projektni menadžment pratimo vaš projekt od početka do kraja, odnosno od prvog nacrta od uporabne dozvole.  Opseg naših elektroinženjerskih usluga pokriva sljedeća područja:

  • Konzalting
  • Projektiranje
  • Nadzor 
  • Projektni menadžment